25 Replies to “ODD Grenland striker Peter Kovacs goal controversy”

  1. Uansett, om det er 3, 5, 10 år siden. Kovacs-faen og Fagermo-faen er to av de mest forhatte i denne byen. Hodene deres var en tid planlagt på fat 🙂 Tror nok de bør holde seg innendørs om de kommer til byen i lang-lang fremtid. Og Odd??? Hvor kommer de egentlig fra? Er det en by??? Et plass??? Et gatehjørne??? Får si som i england; thats odd… lol odd. LOL odd…

  2. Jeg var glad da Kóvacs satt den ett dritt lag dom Brann fortjener det PS: er Odd fan:D

  3. @andreas1088 Men Brann hadde ikke noen sjanse uansett og det er ikke noe vits å klage over det etter 3 år, kom over det.

  4. @andreas1088 fore helvete da, det begynner å bli 3 år siden sist det skjedde! BLI FERDIG MED DET OG IKKE KLAG SOM FAEN!!! DET ER JÆVLIG BARNSLIG AT DU/DERE SKAL KLAGE PÅ DET ENNÅ NÅR DET HAR GÅTT FLERE ÅR!!!!!!!!

  5. @Daskbloggen da vet vi at det er en som ikke har sett kampen … Opdal fikk hele kroppsvekten til en spiller (husker ikke hvem) oppå kneet sitt, og jeg vet ikke hvor godt det hadde vært å fått en mann på mellom 70 og 100 kilo oppå kneet … men du kjenner det en stund etterpå … Hvorfor Opdal ikke ble byttet ut vet jeg ikke, men jeg vet at han ble byttet ut etterpå.

  6. @benjaminbjoerseth dette hadde ikke en far paly spiller gjort! han er korka i huet å det måtte bare skje om du er en idiot som treneren

  7. @Daskbloggen Fint for deg. Men slutt å snakk for øvrigheten, hold meningene som dine, og ikke andres. Jeg er ikke desperat, heier ikke på noen av lagene. Likevel synes jeg det var over grensen, selv om han ikke gjorde noe ulovlig.

Comments are closed.